DofferBlues

DofferBlues

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Stef Paglia Trio

Stef Paglia nam voor het eerst op twaalfjarige leeftijd een gitaar in de hand en liet deze nooit meer los. Zijn vader liet hem kennis maken met de blues, met als gevolg dat de bluesmicroben ook bij hem toesloegen. Hij is vooral bekend van The BluesBones (Winner Belgian Blues Challenge 2016, tweede European Blues Challenge), de band waar hij mee in binnen- en buitenland optreedt. Zo was hij ondermeer te horen op Blues Peer en Swing Wespelaar. Hij mocht al een paar keer het podium delen met internationale toppers onder wie Laurence Jones, The Nimmo Brothers, Eric Steckel en Danny Bryant. In 2016 vroeg Sean Webster hem om een plek in zijn band in te vullen. Naast dit alles is hij druk bezig om aan zijn eigen weg te timmeren. Samen met muzikanten Joel Purkess (Canada) op drums en Geert Schurmans op

bas brengt hij een brede mix van eigen werk en covers. Stef Paglia laat zich graag beïnvloeden door verschillende muzikale richtingen en probeert hiermee zijn eigen bluesstijl te creëren. Verwacht maar een stevig potje groovy bluesrock!

Je hoort nu al dat deze jonge gast een enorme toekomst heeft‘ (Keys and Chords), ‘Stef Paglia heeft in het verleden al bewezen dat hij uit het juiste hout gesneden is om een grootse gitarist te worden zowel in de blues- als in de rockscene en het zingen gaat hem ook heel goed af. Hier gaan we zeker en vast nog veel van horen‘ (Rootstime).

Meer info: www.stefpaglia.com

HOOFDSPONSOR